Mbo-opleidingen
Wat je ook wilt worden, je leert het bij Curio. Bij ons kun je kiezen uit meer dan 250 mbo-opleidingen. De opleidingen zijn ingedeeld in twaalf interessegebieden.
Filters
21 resultaten
bol niveau 3 3 jaar Breda
Gastvrijheid en hospitality staan bij jou centraal. Jij bent van alle markten thuis en zorgt ervoor dat een gast zich snel thuis voelt op plekken als evenementen, vakantieparken, hotels, horecagelegenheden, rondreizen en tijdens vrijetijdsactiviteiten. Wil jij als echte allrounder werken op verschillende afdelingen? Jij organiseert, begeleidt, adviseert, verkoopt en regelt alles voor gasten die zich bij jou melden. Maakt niet uit of dit nou in een resort op een zonnig eiland is, op een vakantiepark of hotel in Nederland. Met jouw passie weet je gasten enthousiast te maken om aan activiteiten deel te nemen. Hierbij komt je verkooptalent goed van pas. Basisjaar Het eerste jaar is een gezamenlijk breed basisjaar. Dit betekent dat je in je eerste jaar samen met studenten optrekt van niveau 3 en 4 hospitality. Na deze uitgebreide oriëntatie ga jij verder leren in de richting én op het niveau die het beste bij jou passen.
bol niveau 4 3 jaar Breda
Gastvrijheid en hospitality staan bij jou centraal. Jij vindt het belangrijk dat een gast zich thuis voelt op plekken als evenementen, vakantieparken, hotels, horecagelegenheden, rondreizen en tijdens vrijetijdsactiviteiten. Zie jij jezelf werken in één van bovenstaande organisaties? Is jouw droombaan leidinggeven en wil jij het centrale aanspreekpunt zijn voor gasten? Je kunt werken in een resort op een zonnig eiland. Maar ook dichterbij huis heb je volop keuzes. Hospitality is op zoek naar toppers die komen werken in een attractiepark, in de horeca of op een festivalterrein in Nederland. Basisjaar Het eerste jaar is een gezamenlijk breed basisjaar. Dit betekent dat je in je eerste jaar samen met studenten optrekt van niveau 3 en 4 hospitality. Na deze uitgebreide kennismaking ga jij verder leren in de richting én op het niveau die het beste bij jou passen.
bol niveau 3 2 jaar Breda
Als allround medewerker facilitaire dienstverlener zorg je ervoor dat alles binnen een organisatie blijft draaien. Gastvrijheid en servicegerichtheid zijn woorden waar jij je in herkent. Als je daarnaast ook houdt van afwisseling in je baan, dan is deze opleiding echt iets voor jou.
bol niveau 4 3 jaar Breda
Als facilitair leidinggevende zorg je ervoor dat alles binnen een organisatie draaiende blijft. De woorden gastvrijheid en servicegerichtheid passen echt bij jou. Als je daarnaast ook veelzijdigheid zoekt in je toekomstige baan, dan is de opleiding facilitair leidinggevende echt iets voor jou.
bbl / bol niveau 3 3 jaar Breda
Als zelfstandig werkend bakker maak je de lekkerste broden, taarten en koekjes. Tijdens deze mbo-opleiding leer je precies hoe je dat doet. Je leert schoon en netjes te werken. En je leert hoe je ervoor zorgt dat alles goed gaat bij jou in de bakkerij. Bedenk jij graag nieuwe producten en smakelijke recepten? Dan is de opleiding zelfstandig werkend bakker iets voor jou.
bol niveau 4 3 jaar Breda
Werk jij graag in de bakkerij? En vind je het leuk om de verbinding te maken tussen de leiding en de werknemers? Als leidinggevende in de bakkerij zorg je ervoor dat het werk soepel gaat. Jij denkt graag na over hoe je producten verbetert. Of sneller kunt werken. Vind jij het daarnaast leuk om nieuwe producten te bedenken? Van goede kwaliteit? Dan is de opleiding leidinggevende bakkerij iets voor jou.
bbl niveau 4 1 jaar Breda
Ligt jouw passie bij het maken van speciaal brood? Wil jij leren hoe je luxe broodsoorten kunt bereiden met pure ingrediënten? Met de hand gemaakt en lekker ouderwets. Tijdens de opleiding leer je álles over de producten van de boulanger. Je leert ze bakken, bewaren en verpakken. En ook hoe je ze mooi neerzet. Je leert hoe je de producten maakt van de beste kwaliteit. En hoe je dat doet terwijl je op de kosten let. Wie weet staan jouw eigen producten straks in een chic hotel of op een feestelijke bruiloft. Wil je graag verder studeren na de opleiding bakkerij of horeca? Dan is de opleiding boulanger iets voor jou.
bbl niveau 4 1 jaar Breda
Is speciaal gebak voor jou een feestmaaltijd? Maak jij graag de mooiste taarten? De lekkerste toetjes? En ben je klaar met de mbo-opleiding bakkerij of horeca? Dan is de opleiding patissier iets voor jou. Als patissier maak je het mooiste gebak. En je bedenkt nieuwe recepten. Het liefst voor speciale momenten zoals een bruiloft. Droom jij ervan om nog beter te worden in je vak?
bbl / bol niveau 2 2 jaar Breda / Bergen op Zoom
Als kok verwen je mensen met jouw heerlijke gerechten. Vers gemaakt… Want jij houdt van koken. In het restaurant waar jij werkt, gebruik je je fantasie. Je bedenkt de lekkerste gerechten en weet die als geen ander klaar te maken. Jij bedenkt smakelijke combinaties en gebruikt verse ingrediënten. Blije gasten, daar doe je het allemaal voor.
bbl / bol niveau 3 3 jaar Breda / Bergen op Zoom
Als zelfstandig werkend kok maak je zelf de lunch of het diner klaar. Daarnaast voer je allerlei andere taken in de keuken uit en begeleid je collega's. Dat is een belangrijke taak. Gelukkig werk jij goed samen met jouw leidinggevende. Hou jij van koken? Leer je graag meer over het werken in de keuken? Dan is de opleiding zelfstandig werkend kok iets voor jou.
bbl niveau 4 3 jaar Bergen op Zoom
Werk jij graag in de keuken? En lijkt het je leuk om meer te doen dan alleen koken? Zoals leidinggeven aan de andere koks? Dan is de opleiding leidinggevende keuken iets voor jou. Je maakt plannen voor het werk in de keuken en zorgt ervoor dat alles goed gaat. Je maakt een mooie menukaart. Eentje die wisselt per seizoen bijvoorbeeld. En een menukaart waar het bedrijf geld mee verdient, want als leidinggevende doe je daar je best voor.
bbl niveau 4 3 jaar Breda
Ben jij een kok met talent? Meer dan gemiddeld zelfs? En ben je een enthousiaste leerling die graag meer leert? Dan is de opleiding gespecialiseerd kok aan de Cas Spijkers Academie iets voor jou. Tijdens de opleiding leer je bijzondere gerechten te bereiden. Bijvoorbeeld hele luxe gerechten. Of hele creatieve gerechten. Wat je precies maakt, verschilt per keuken. De één werkt in de warme of koude keuken. De ander maakt zoet gebak. Je werkt met de beste ingrediënten en producten. En met het team van één van Nederlands bekendste koks: Jonnie Boer.