Gepubliceerd op
Publicatie datum

Vernieuwde Curio website

Snel vinden wat je zoekt. Dat is wat elke gebruiker van een website graag wil. Op de vernieuwde website van Curio is er nog meer rekening gehouden met de wensen van de bezoeker. Dat zijn leerlingen die zoeken naar een middelbare school. En leerlingen en studenten die zich oriënteren op het mbo. Maar natuurlijk ook hun ouders/verzorgers en decanen. En bedrijven die een stagiaire zoeken of op een andere manier met Curio willen samenwerken. 

Wat is er dan precies verbeterd? 

Op de website is het nu mogelijk om als potentiële leerling/student een account aan te maken. Daarin zie je al je (afgelopen en toekomstige) evenementen terug. Zoals een meeloopdag, open dag of vip-rondleiding. Een account aanmaken kan via inloggen (rechtsboven). Je hoeft dan ook niet elke keer opnieuw je gegevens in te vullen als je iets anders zoekt of jezelf voor iets anders wilt aanmelden. Uiteraard zorgen we dat alles veilig en afgeschermd is. Jouw gegevens gebruiken wij alleen voor evenementen en activiteiten die Curio zelf organiseert. Of die voor jouw studiekeuze belangrijk zijn. 

Met het intypen van jouw wensen kom je sneller bij wat je zoekt

De pagina’s over het vmbo, mbo en LLO hebben een filtermogelijkheid gekregen. Leerlingen en studenten kunnen zo nog beter zoeken op de website naar een school of opleiding. Ook kun je selecteren op de door jouw gewenste studielocaties. 

Curio, dé beroepsopleider van West-Brabant
Curio is dé beroepsopleider van West-Brabant. Curio biedt talloze relevante en interessante opleidingen voor jong en oud. Onderwijs waarin leerlingen en studenten centraal staan. Curio leidt hen op tot deskundige, nieuwsgierige en zelfbewuste vakmensen. Vakmensen die het beste uit zichzelf willen halen en hun talenten willen ontwikkelen. Deze talenten kunnen zo aan de slag bij bedrijven en maatschappelijke organisaties in de regio. Ze zijn voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst. Curio laat leerlingen en studenten groeien.