Gepubliceerd op
Publicatie datum

Feestelijke opening vernieuwde
Curio prinsentuin Oudenbosch!

Op 15 oktober vond de feestelijke opening plaats van de vernieuwde Curio prinsentuin Oudenbosch. Na een grote verbouwing is de school klaar. Er zijn nieuwe gymzalen, praktijklokalen en er is een grotere aula. Bestuursvoorzitter Rob Neutelings, burgemeester Bernd Roks en enkele leerlingen zorgden samen voor de opening. Ze gaven de boom water waardoor de lichtjes aangingen.  Zo konden de gasten de nieuwe aula zien. 

Het oude sportcomplex ‘Topshothal’ is omgebouwd tot vier nieuwe leslokalen, drie gymzalen en een vervangende aula. Ook zijn de praktijklokalen en de aula vergroot. Genoeg ruimte om onze leerlingen nog beter te begeleiden en hen de ruimte te bieden om zich te ontwikkelen in een moderne, toekomstbestendige leeromgeving. 

Burgemeester Bernd Roks vertelde met trots wat dit voor de jeugd betekent: ‘Curio prinsentuin Oudenbosch heeft leerlingen veel te bieden: natuur- en praktijkgerichte opleidingen, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Op ieder talent zijn wij trots! Onze jeugd verdient de beste kansen en een prachtig nieuw schoolgebouw helpt daarbij’. 

Na de officiële opening kregen de gasten een rondleiding door de nieuwe school. Leerlingen lieten de nieuwe kantine, praktijklokalen, gymzalen en het duurzame dak zien. Extra leuk: de organisatie en uitvoering van het evenement was mede in handen van studenten onze mbo opleiding Podium en Evenemententechniek (PET). Een mooie kans om praktijkervaring op te doen. 

Met deze nieuwe faciliteiten kunnen we onze leerlingen nog beter ondersteunen in hun groei. Op naar een mooie toekomst voor Curio prinsentuin Oudenbosch!