You are here:

Zorg en welzijn


Curio Verzorgende IG 10

Verkorte opleiding verzorgende IG (1,5 jaar)

Heb jij een hart voor de zorg en wil je graag een opleiding combineren met werk? Ben jij die zorgprofessional met ruime ervaring die graag een stapje verder wil? Of ben jij een zij-instromer met (minimaal) een mbo-3 diploma die van baan wil veranderen en graag overstapt naar de zorg? Dan is deze verkorte opleiding verzorgende IG iets voor jou!

Llo01

Schoonheidsverzorging

Breda

Wil jij graag aan de slag als schoonheidsspecialiste of wil je als helpende, verzorgende of verpleegkundige je huidige cliënten graag een schoonheidsbehandeling of een cosmetische hand-of voetverzorging geven?

Meld je dan aan voor de opleiding Skin & care!

Didond Basisonderwijs1

Ondersteuner in de kinderopvang

Breda

Altijd al met kinderen willen werken?

Er is veel vraag naar extra handen in de kinderopvang. Je kunt je nu ook op niveau twee specialiseren in ondersteuner in de kinderopvang!

Llo03 (1)

Praktijkopleider in het kappersvak

Breda

"Van ervaring naar expertise: ontdek de kunst van het opleiden en begeleiden van jonge talenten!

Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van jouw begeleidingsvaardigheden en wil je stagiaires en/of (nieuwe) medewerkers opleiden? Dan is dit iets voor jou!

Hier leer je hoe jij jouw praktijkervaring kan omzetten naar deskundigheid, en professional wordt in het begeleiden en opleiden van anderen. Kortom, na het succesvol afronden van deze training ben je een gecertificeerd praktijkopleider en wordt jouw leerbedrijf erkend.

Llo10

Post MBO Leraar ondersteuner

Breda

De functie leraar ondersteuner wordt steeds vaker opgenomen in het functiebouwhuis van basisscholen en middelbare scholen. Het is immers een mooie baan tussen onderwijsassistent en leerkracht in.
De leraar ondersteuner heeft meer verantwoordelijkheden dan een onderwijsassistent. Denk hierbij aan het zelfstandig geven van lessen en het bepalen van het onderwijsaanbod. Scholen staan te springen om extra ondersteuning in de klassen.

Ben jij bijna afgestudeerd als onderwijsassistent op het MBO niveau 4 of werk jij in het onderwijs en wil je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van pedagogiek en didactiek verbreden en verdiepen? Dan is de opleiding tot leraar ondersteuner wat voor jou!