Leven Lang Ontwikkelen

Curio is de beroepsopleider van West-Brabant. Niet alleen voor middelbare schoolverlaters, maar ook voor volwassenen die hun leven lang willen blijven ontwikkelen. We hebben een breed aanbod van cursussen en opleidingen voor volwassenen, én ook maatwerk voor bedrijven.

Leven Lang Ontwikkelen kan op verschillende manieren. Laat je bijscholen binnen jouw vakgebied, of volledig omscholen om meer mogelijkheden te hebben op de banenmarkt. Curio maakt het allemaal mogelijk. Kies uit een groot aanbod aan cursussen. En maak jezelf nog aantrekkelijker op de arbeidsmarkt.

Lees meer over: 

                                                                                                                                                                                                      

 

Filters
96 resultaten
Breda

Werk je als begeleider in een zorginstelling en wil je ook vaardig worden in verpleegtechnische handelingen? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Je leert wonden verzorgen, medicijnen toedienen, injecteren en nog veel meer. 

Roosendaal

Hoe zorg je dat kinderen weer plezier krijgen in lezen? Met deze cursus word jij een echte leesspecialist en help je kinderen plezier in lezen te krijgen en houden.

Bergen op Zoom

Deze training is bedoeld om een verbreding van de kennis van procesoperators aan te brengen, op te frissen of verder te verbeteren.
Dit keuzedeel (keuzedeel K0441, niveau 2 en 3) is een verbreding voor beginnend beroepsbeoefenaren werkzaam in de productie industrie richting de chemische industrie. Beginnend beroepsbeoefenaren zijn daardoor breder inzetbaar. Er wordt (basis)kennis van chemische- en bijbehorende geautomatiseerde processen aangeleerd.

Drie studenten bezig met het bouwen van een toren met houten balkjes
Breda

Stagebegeleiders spelen een belangrijke rol als het gaat om goed opgeleide studenten. Samen werken we aan de pedagogisch medewerker van de toekomst.

Ben jij al een aantal jaar stagebegeleider en wil je graag een cursus volgen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, dan is deze cursus bestemd voor jou!

Breda

Werk je in de (thuis)zorg en zou je graag je takenpakket uitbreiden?
Dan past deze cursus helemaal bij jou!

Tijdens deze cursus worden kennis en vaardigheden aangeleerd waarmee je in de (thuis)zorg naast ondersteuning in het huishouden ook kunt ondersteunen bij laagcomplexe zorgsituaties, persoonlijke zorg en of Algemene Dagelijkse Levenshandelingen (ADL). Daarbij werk je persoonsgericht vanuit de wensen en behoeften...

Roosendaal

Wil je doorstromen in de maatschappelijke zorg? Leer binnen 12 dagdelen hoe je vanuit de ondersteuningsvragen van je cliënten de zorg kan evalueren en afstemmen met alle medewerkers rondom de cliënt.

Docent staat voor de klas naast een groot scherm waarop een presentatie afspeelt over onderwijs aan kinderen
Roosendaal

Binnen de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) zijn de taaleisen voor een pedagogisch medewerker aangepast. Pedagogisch medewerkers moeten beschikken over taalniveau 3F voor mondeling taalvaardigheid. Dit bestaat uit de deelvaardigheden luisteren, spreken en gesprekken voeren. 

Studente in opleiding voor stukadoor
Bergen op Zoom

Deze training is bedoeld om kennis van procesoperators over meng- en scheidingstechnieken aan te brengen, op te frissen of verder te verbeteren.
Er zijn veel beroepsbeoefenaren werkzaam bij bedrijven waarbij meng- of scheidingstechnieken onderdeel zijn van het productieproces. Dit keuzedeel (keuzedeel K0418, niveau 3.) biedt beginnend beroepsbeoefenaren de mogelijkheid om zich te verdiepen in deze technieken. 

Breda

Wil je zorgvragers zelfstandig ondersteunen bij hun individuele zorg en begeleidingsvragen? En op een professionele manier de zorg afstemmen met alle betrokkenen? Start dan met de cursus basis voor deskundige zorg! Deze cursus maak jou deskundig op dit gebied.

Breda

Start jij binnenkort met een bijbaan in de keuken van een horecabedrijf? Wil jij gasten de lekkerste gerechten voorschotelen? Dan kunnen wij jou helpen met een spoedcursus 'Werken in een professionele keuken'. Zo ga je goed voorbereid van start.

Roosendaal

Personeelstekorten bij integrale kindcentra, brede scholen en basisscholen vragen om breed inzetbare medewerkers. Het gaat specifiek om pedagogische medewerkers die zowel beschikken over pedagogische als didactische vaardigheden. Pedagogisch medewerkers missen echter de didactische vaardigheden om leerkrachten in het onderwijs goed te kunnen ondersteunen.

Werk jij als pedagogisch medewerker en wil je ook graag brede inzetbaar zijn? Of werk jij als...

mensen met laptop
Breda

Als stagebegeleider begeleid je studenten in de beroepspraktijk. Dat vraagt om bijzondere kennis en vaardigheden. Curio organiseert daarom de training beginnend stagebegeleider.